Четвер, 28.03.2024, 15:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Ваш Інтернет-провайдер.
Всього відповідей: 3
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Мої контакти

Tel: (097) 990-69-90
E-mail: wsinfo@ukr.net
Skype: tarasjc2
Драганчук Тарас

Зворотній виклик

Ремонт комп’ютерів у Здолбунові, зворотній виклик

Пошук
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Як правильно підібрати корпус системного блоку.
15:14
Як правильно підібрати корпус системного блоку.
   
  При купівлі комп’ютера Ви звичайно приділяєте увагу вигляду, дизайну системного блока. Але, від того, який Ви виберете корпус – буде залежати подальша робота всього комп’ютера.

   В даний момент найпоширенішою формою (форм-фактор) системного блоку являються корпуси типу АТХ.

   Необхідно звернути увагу на три важливих моменти при виборі корпусу:
      
 1. Потужність блоку живлення, та його характеристики;

2. Система вентиляції і охолодження;

3. Функціональність.


  Більшість корпусів комплектуються блоками живлення, а хороший блок живлення це, як правило, надійна і безперебійна робота вашого комп’ютера. По можливості, купуючи системний блок, замініть блок живлення наприклад на Chieftec 350 – 400W, це допоможе уникнути неконтрольованих перезавантажень та вимикань. Такий блок живлення буде також стійкий до перепадів напруги.

  Особливу увагу зверніть на систему вентиляції системного блоку. При поганій вентиляції, а це: встановлено недостатньо охолоджуючих вентиляторів (кулерів); системний блок встановлено у закриту нішу комп’ютерного столу; чи просто запиленість блока;- ви зустрінетесь з постійною проблемою перегріву і вимикання комп’ютера. Щоб уникнути цього, потрібно встановити додатково у передню панель вентилятор розміром 60х60мм.,а на задню панель вентилятор 120х120мм. Це забезпечить додаткове охолодження жорсткого диску і циркуляцію холодного повітря у системному блоці.

  І останнє – функціональність корпусу. Завжди зважайте на передню панель корпусу. Коли на ній розміщено додаткові USB, iEEE порти, аудіо виходи, датчики, які показують температуру приладів (і загальну температуру у корпусі), це допоможе вам правильно контролювати роботу комп’ютера.


Категорія: Корисні поради | Переглядів: 786 | Додав: jcxata | Теги: ремонт комп’ютерної техніки у Здолб, Ремонт комп'ютерів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]